van Week tot Week

Extra mededelingen vwtw 22-12-2019

Onze huurders van de kerk maken op oudejaarsavond gebruik van de kerk om het nieuwe jaar in te luiden met een kerkdienst. De kerk is door hen in gebruik vanaf 22.00 uur. Op nieuwjaarsdag zal alles weer opgeruimd zijn. 

Op zondag 29 december nemen wij met pijn in het hart in een speciale viering afscheid van De Nieuwe Stad. We concentreren daarna onze vieringen in De Drie Stromen, Renswoudestraat 75, 1106 BJ Amsterdam. Deze viering begint om 11.30 uur in De Nieuwe Stad met een Eucharistieviering waarna we in optocht naar De Drie Stromen gaan en aldaar wat eten en drinken om vervolgens de overgang af te sluiten met een korte viering.
Ook de parochianen van de andere locaties van Clara & Franciscus zijn van harte welkom in deze vieringen.

Samen met Scouting Diemen , de openbare bibliotheek en de Protestantse gemeente Diemen organiseren we ook dit jaar weer de kerstommegang.

Om vijf uur leest wethouder Klaasse het eerste deel van het kerstverhaal voor bij het gemeentehuis . Daarna vertrekt de stoet met muziek en lampionnen via de bekende route naar het kerkplein. We sluiten af met een warm drankje en een kerstkransje. Donaties zijn welkom in de bus op het kerkplein