Nieuws van Week tot Week

2018 Week 52

KERSTMIS 2018

KERSTMIS 2018

GEBOORTE

Het gaat hier om de geboorte van een kind
niet over een revolutionaire daad van een sterke man
niet over de gedurfde ontdekking van een wijze
niet over het vrome werk van een heilige.

Wat koningen en staatslieden, filosofen en kunstenaars
godsdienststichters en moraalpredikers
vergeefs proberen te bewerkstelligen
gebeurt nu door een pasgeboren kind.

Als om de geweldigste menselijke inspanningen en prestaties te beschamen
wordt hier een kind het middelpunt
van de wereldgeschiedenis geplaatst .

Een kind, uit mensen geboren , een zoon,
door God gegeven.
dat is het geheim van de verlossing van de wereld;

De oneindige barmhartigheid van de almachtige God
daalt tot ons af in de gestalte van een kind
van zijn Zoon

Dietrich Bonhoeffer

Wij wensen u ’n kerst vol vrede
een jaar zonder verdriet of tegenslag
mogen de dagen, weken, maanden
gevuld zijn met liefde en een lach.

intenties

ma. 24 dec. 19.00
overl. ouders Zuure – le Cat

ma. 24 dec. 20.00
wij bidden voor een volledig herstel van de kleine Lewis, kracht en steun bij ziekte, overl. leden van het Stanzakoor, Joop van Opzeeland,overl. ouders v.d. Schot – van Wijk, overl. ouders van Rooij, Pieter Saan, Tineke Saan – Kop, overl. ouders Saan – Spronk, Henk Spruijt, overl. echtgenoot Gé van Dijk,overl. fam. Giling, overl. fam. van Dijk overl. ouders aan de Stegge – Koomen, Theo Jansen, zus en schoonzoon, Leo Bohnenn, Thea Bohnenn – v.d. Heijden, overl. ouders Zuijdveld – Oud, overl. ouders Ruigrok v.d. Werve – Lohman, Theo Ruigrok v.d. Werve, ouders Westerbeek – Saan, Henk en Theo Westerbeek, Ton Schipper overl. ouders De Dood – Pronk, Jacobus Bouwman, Martin Voorbij Therese IJsselstein – v.d. Linde, Henk Kessen, fam. Kessen-van Veen fam. v.d. Vegt – Busker, ouders Groot – Jongkind, fam. Dorrestein ouders Dorrestein – Brouwer, overl. fam. Strates – Ramusch, Romeo Klalapnatsing, Gerard en Hans van Rijn, Henk en Ida van Wijk, Chris, Henny en Paul Koster, ouders Wout en Liza Bus – Brocatus Franco Sciamanna, Giovanni Sciamanna, Thomas en Hermine Cassimire
ma. 24 dec. 22.30 wij bidden voor een volledig herstel van de kleine Lewis Leo Bohnenn, Thea Bohnenn – v.d. Heijden, over. ouders van Rooij, overl. fam. Pappot, fam. Vermey – Broodbakker, Jacobus Bouwman, Ali Touw en ouders Bos, Marco Touw, Peter Meijer, Ton Schipper, Theo Wesselingh, Frans Doevelaar, Evert van Oostrum Rob Zuidervaart,

di. 25 dec. 09.30 overl. ouders Zuure – le Cat

di. 25 dec. 10.30 overl. fam. Steur – Berger, Peter Meijer, fam. van Kooij – Australie, Piet van Kooij, fam. Meerleveld – van Baarsen, Theo Wesselingh overl. ouders Willebrands – van der Poll, fam. Bernard Willebrands Margaretha Bouwmeester van Eck, Ans Zwaan – Oosthuizen Leo Bohnenn, Thea Bohnenn – v.d. Heijden, Simon v.d. Meer Bep en Cor Saan, fam. Saan – Kouwenhoven, overl. ouders van Rooij, overl. ouders v.d. Schot – van Wijk, overl. fam. Post – Verwerda in dankbare herinnering ouders Post en hun kinderen, overl. echtgenoot Gé van Dijk, Joke Broodbakker – Schoonderwoerd Jacobus Bouwman, Cees Beukeboom, Marcel Beukeboom

zo. 30 dec. 10.30 Bertus v.d. Schot, Sef Roovers, fam. Nieuwkerk – Saan Bep en Cor Saan, Peter Meijer, Rob Zuidervaart, Kees Damman, overl. fam. Pappot, overl. ouders aan de Stegge – Koomen Ton Schipper

van dag tot dag

ma. 24 dec. 20.00 Kerstavondviering. Eucharistieviering met het StanzakoorVoorganger pater Gerard Noom
ma. 24 dec. 22.30 Kerstnachtviering. Woord- en Communieviering met het Allegriakoor Voorganger diaken Han Hartog.
di. 25 dec. 09.30 De Diem. Kerstmis. Eucharistieviering
di. 25 dec. 10.30 Eerste Kerstdag. Eucharistieviering met het Hagunnankoor Voorganger pastor André Tönis.
zo. 30 dec. 10.30 Woord- en Communieviering. Voorganger de heer Hans Peters
di. 1 jan. 09.30 De Diem. Eucharistieviering
zo. 6 jan. 10.30 Driekoningen. Eucharistievierin met het Stanzakoor Voorganger pastor André Tönis.